2012. január 28., szombat

Psycho Cop (1989) *Trash Különdíj*




Ezt a fokozhatatlanul buta slashert körülbelül most látom huszadszor, annak köszönhetően hogy megvolt vhs-en Veszett Kopó cimmel, igy 12 éves korom környékén rendületlenül gyűrtem Daewoo tipusú felvevős-lejátszós képmagnónkon. Ez a film alapból annyira szar, hogy nehezen lehetne rosszabbá tenni, azonban a trágya szinkronnak Csonka Picivel megtámogatva sikerül nem egy, hanem minimum három lapáttal rátennie a szarkupacra. Ilyen szinészi antitálentumokat ritkán látni egy filmbe összebaszva, az ember alig várja hogy a veszett kopó minél előbb kicsinálja őket, aki egyébként olyan kemény sátányista, hogy még kezet is vérben mos, szabad perceiben pedig pentagrammokat rajzolgat a porba. Ez a mozi egy kihányt hányás, szeretem. Trailer

3 megjegyzés:

  1. :DDDDD ezt látnom kell, ez a vérben kézmosás hatalmas lehet.

    VálaszTörlés
  2. De tényleg nagyon rossz film ez, hozzám személyes élmények miatt áll közel:) Volt munkatársammal pl rengeteget idézgettünk az idióta szinkronból - "Hahó gondnok úr hahó" , vagy amikor a rendőr felvilágositást ad a két balfasznak a végefelé az erdőben Vickars őrmesterről "... és amikor átkutattuk a szekrényét, kiderült hogy...SÁTÁNISTA" satöbbi:) Egy rakás szar ez úgy ahogy van :)

    VálaszTörlés
  3. Gondolom fent vagy a "legnagyobb magyar torrentoldalon" onnan le birod szedni amugy. Van egy második része is, de az már tényleg csak szimplán szar.

    VálaszTörlés